12.5.06

Testi ennast: Brainbench

1.-15. maini (uus võistlus 15.-31 maini, kus kõik testid tasuta) on avatud Bench Games kus on võimalus tasuta oma arvutialaseid teadmisi testida ja teistaga võrrelda. Tegin prooviks PowerPointi testi, kus oli 40 küsimust ja iga küsimuse jaoks oli aega vastamiseks 3 min, testi peale kulus umbes 40 min. Kohati olid küsimused päris keerulised. PowerPoint'i 2003 testi tulemus 3,71 pole just eriti kõrge, aga lohutav on see, et 93% inimestest oli saanud selles testis veel kehvema tulemuse. Kui aega on, siis teen veel mõne testi läbi.
Täiendet: Tegin läbi ka matemaatika testi: 4.1 punkti ja Eestis 17. koht. Üllatusena leidsin 9. kohalt enda kunagise informaatika- ja statistikaõpetaja Võru Kreutzwaldi Gümnaasiumist. PowerPoint 2003 testis olin hetkel Eestis ainukene testi sooritanu, kõikide testi läbinute arvestuses praegu 21. koht.
On keegi veel selles keskkonnas teste teinud?

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Proovisin ennast ka testida... mõned küsimused tundusid mulle erakordselt mõttetud, kuid sain siiski PowerPointis 4.01 punkti ja matemaatikatestis tegin Aivar Halapuule (kes tõenäoliselt oli see Sinu poolt viidatud õpetaja) 0,01 punktiga ära. :)

Kivilinna DigiTiiger ütles ...

Mõned PowerPointi küsimused olid tõesti väga eksootilised, mida kasutab tõenäoliselt ainult inglisekeelne kasutajaskond. Eh, matemaatikatestist tegin kah jänkide versiooni, kus olid gallonid, jalad ja tollid, kuigi mulle tundus, et enne testile asumist kinnitasin, et ma kohe kindalsti 'meerikamaal ei ela...