16.8.07

Slideshare.net katsetused...

... lõppesid täna sellega, et suutsin postitada ühe slaidiesitluse DigiTiigri ajaveebi, ja mitte artiklina, vaid moodulina vasakpoolsesse menüüse... See slaidiesituse postitus oli mõeldud siiski siia ajaveebi, aga kuna ta siia ei ilmunud, siis arvasin, et see võimalus lihtsalt ei tööta Slideshare keskkonnas, aga võta näpust. Tõenäoliselt valis Slideshare minu ajaveebide nimekirjas lihtsalt esimese ettejuhtuva ning sinna ta siis postitaski.
Samas poleks üldsegi paha mõte näidata DigiTiigri ajaveebis mõningaid teemakohaseid esitlusi. Tehtud!

3 kommentaari:

Signe ütles ...

ma isegi märkasin seda ja tundus päris mõnus lahendus olevat :)

Egater ütles ...

ma arvan et see lausa vjalik, et sinna ka teemakohased esitlused saaks :) Leping ju ka ütleb, et täienda ajaveebi ;)Ainus häda oli selles, et ta oli algselt liiga suur - tegin laiust väiksemaks ja siis täitsa sobis.
Ma arvan, et DIgiTiigri blogi valis välja selle pärast, et Su blogidest oli seda kõige hiljem täiendatud ja seega nimekirja tipus :)

Veiko ütles ...

Alguses mõtlesin tegelikult, et võibolla Siret on katsetanud, kuna meil DigiTiigri lisamoodulis Slideshare sees. Tegin ise kah veel seda slaidiesitlust veidi väiksemaks - et ära mahuks:)
Uurisin veidi netis ringi, aga ei leidnud kahjuks ühtegi vidinat mis näitaks Slideshare slaidide pisipilte koos kirjeldusega nagu seda Netvibes teeb. RSS-uudistevoo saab Slidesharest küll DitiTiigri ajaveebi tekitada, aga siis on ainult slaidiesitluste pealkirjad - pole eriti atraktiivne.
Siretiga tekkis ka hea idee ja lõime Slideshare keskkonda Digitiigri kogukonna kuhu hakkasime DigiTiigriga seotud esitlusi koguma: http://www.slideshare.net/group/digitiiger