13.8.06

Kivilinna DigiTiigri tegemised ja tulevikuplaanid

Kivilinna DigiTiiger on juba mitu nädalat töölainel olnud ja kogunud portsu materjale, millest kindlasti lähiajal ka siin ajaveebis juttu tuleb. Viimased nädalad on kulunud peamiselt E-kooli kasutajaküsitluse analüüsi ja sellest lähtuvalt ka E-kooli muudatuste tegemise peale, sellest ka vähene aktiivsus Kivilinna DigiTiigri ajaveebis.

Millest siis lähiajal juttu tuleb:

Elgg.net
Elgg.net is the online social network for those interested in education, learning technology and new approaches to teaching and learning.

Elgg.net on veebipõhine sotsiaalne tarkvara, mis võimaldab pidada ajaveebi, laadida ülesse materjale, toetab RSS-i. Samuti on võimalus lisada objektidele silte ehk tag'e.

Wink
Wink is a Tutorial and Presentation creation software, primarily aimed at creating tutorials on how to use software (like a tutor for MS-Word/Excel etc). Using Wink you can capture screenshots, add explanations boxes, buttons, titles etc and generate a highly effective tutorial for your users.

Hea uudis on see, et ekraanilindistustarkvarast on nüüd väljas uus versioon Wink 2.0. Uude versiooni on lisatud ka audio lindistamise võimalus ning on veidi muudetud kasutajaliidest.
WordPress
Blogimistarkvara ja tasuta blogi loomise võimalus. WordPress'il on tunduvalt rohkem võimalusi, kui kui Bloggeril. Tasub kindlasti lähemalt uurimist. Arvata võib et Kivilinna DigiTiiger kolib Bloggerist WordPress'i peale üle.
GeoGebra
Midagi matemaatika õpetajatele. Tarkvara on oma olemuselt sama, mis ühel Tiigrihüppe plaadil olev programm nimega Tricks. Programm on ka veebist käivitatav.
Talkr
Teenus, mis võimaldab ajaveebi artiklist teha helifaili ning seda hiljem oma mp3-mängijaga mälupulgalt kuulata. Ajaveebi teksti teisendamiseks audiofailiks kasutatake inglise keele kõnesüntesaatorit.
Inkscape
Inkscape is an Open Source vector graphics editor, with capabilities similar to Illustrator, Freehand, CorelDraw, or Xara X using the W3C standard Scalable Vector Graphics (SVG) file format.
Ehk teisisõnu vabavaraline vektorgraafika programm, mille omadused on võrreldavad analoogsete kommertstoodetega.

jne, jne...

1 kommentaar:

Siret ütles ...

Kuidas blogi ületõstmine edeneb? Ma olen ka typepadi mõelnud, suuremad võimalused ahvatlevad bloggerit hülgama